18 mai 2011

Vine Sfarsitul Lumii pe 21 mai 2011?

Un fundamentalism american, Harold Camping, a adus lumea în prag de isterie. El a prezis că pe 21 mai 2011 va veni Ziua Judecăţii.

Ultima profeţie despre cum că sfârşitul omenirii este pe cale să înceapă, susţine că în dată de 21 mai 2011 procesul apocaliptic îşi găseşte apogeul. Evenimentele care se petrec în lume, alimentează această teorie.
Semnele naturale produse în ultima perioadă, moartea păsărilor în diferite locuri din lume, ieşirea peştilor morţi din ape,  înverzirea râului canadian Victoria , inundaţiile fără precedent cu care se confruntă Australia , cutremurul devastator din Noua Zealanda din Japonia si Spania, pot fi indicii a ceea ce urmează să se întâmple. Poate că profeţia mayaşilor conform că lumea se sfârşeşte la 21 decembrie 2012 este greşită. Lumea acorda în prezent o foarte mare atenţie “semnelor” care pot să prevestească un sfârşit iminent pentru ceea ce înseamnă viaţa pe Pământ.
Un fundamentalist creştin, Harold Camping, susţine că în urma unor calcule minuţios efectuate, sfârşitul lumii este foarte aproape. Harold Camping crede că pe 21 mai 2011 procesul apocaliptic în care suntem deja angrenaţi îşi găseşte apogeul iar viaţa pe Terra se va încheia.
Până şi Papa susţine teoria Big Bang-ului în timp ce a simţit nevoia să-i aducă o completare destul de interesantă: Dumnezeu a fost în spatele acestui fenomen chiar de la începutul Universului.
Aceste semne apocaliptice, în viziunea celor mai mulţi, nu au menirea decât să mai tragă poate un ultim semnal de alarma pentru ceea ce înseamnă viaţa omului pe Pământ care fără doar şi poate fără o schimbare drastică se va încheia cât de curând, fie că Apocalipsa a început sau doar ne distrugem biosfera.
Afise care anunta Apoclipsa de sambata au umplut NewYork-ul , dar si alte orase ale lumii , printre care si Bucurestiul.
Ziua Judecatii se pare ca este programata sambata la ora 9 dimineata(ora Romaniei).
Tu cum iti vei petrece Sfarsitul Lumii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu