1 mai 2011

Shakira la Bucuresti!

Shakira revine in Romania!Dupa concertul sustinut in 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira concerteaza din nou in Romania, dar de aceasta data chiar in Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 7 mai.
Concertul pe care artista il va sustine face parte din turneul The Sun Comes Out. Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara. Exista patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei.
De pe 4 şi până pe 8 mai, între orele 7,00 - 23,00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda întâi în alveolele de lângă Piaţa Constituţiei, între bd. Libertăţii şi Bd. Unirii, iar din 7 mai, ora 13,00, şi până pe 8 mai, ora 6,00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei.
În ziua spectacolului accesul publicului în zona de concert va fi permis începând cu ora 17,00 prin două porţi, respectiv prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie şi prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite.
Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând a primi o brăţară specifică pentru zona în care biletul oferă acces. Atât biletul, cât şi brăţara vor trebui păstrate pe toată durata concertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în zona de concert.
Spectatorii care vor participa la concertul din 7 mai nu vor putea intra în zona show-ului cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine.
Ultimele bilete pentru concertul de sâmbăta viitoare pot fi achiziţionate în continuare de la punctele de vânzare autorizate, iar din data de 4 mai acestea vor putea fi cumpărate şi de la casele de bilete amplasate în Piaţa Constituţiei, la cele două căi principale de acces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu